Kad mrak padne na oči: Žene slavnih fudbalera su držale mobitele, a onda je stigla poruka...
Nina Weiss (skroz lijevo) živi maksimalno diskretan život daleko od očiju javnosti

Uslijedilo je ono najgore

Kad mrak padne na oči: Žene slavnih fudbalera su držale mobitele, a onda je stigla poruka...

Admin Čaušević

Kada ste žena, djevojka ili partnerica slavnog fudbalera onda ste naviknuti da ste na stalnoj meti objektiva brojnih fotografa koji su u potrazi za ekskluzivom, posebno se to odnosi na igrače koji nastupaju za najveće evropske klubove među kojim je i Bayern.

Manuel Neuer je već nekoliko godina kapiten Bayerna i sigurno je u grupi najboljih golmana u historiji, međutim vrlo često se zna naći i u stupcima žute štampe.

Neuera već dugo vremena nema među stativama jer je slomio nogu na skijanju poslije Svjetskog prvenstva i još uvijek nije preciziran datum njegovog povratka na teren.

Legendarni golman je već tri godine u vezi sa 15-godina mlađom Anikom Bissel koja jako liči na njegovu bivšu Ninu Weiss.

Manuel Neuer i Nina Weiss su u braku bili tri godine

Neuer i Weiss su se vjenčali 2017., a njihov brak i nije dugo potrajao jer su se ubrzo razveli, tačnije golman je navodno varao suprugu sa rukometašicom Anikom.

Na jednoj od utakmica Bayerna Weiss je fotografisana u društvu partnerica druge dvojice sadašnjih, odnosno bivši fudbalera bavarskog giganta.

Oglasi

Naime, Weiss je snimljena u društvu Anne-Kathrin Brommel, djevojke Marija Goetzea koji je u međuvremenu postao član Eintrachta iz Frankfurta, te Line Meyer, supruge Joshue Kimmicha.

Sve tri su držale mobitele u rukama, a nagađa se da je Weiss upravo u tim trenucima saznala za Neurove avanture te da sprema zatražiti razvod.

Neurova nova djevojka Anika jako podsjeća na njegovu bivšu

Inače, Nina se bavi konjičkim sportovima, upoznali su se u muzeju, a navodna ona i nije znala čime se bavi Neuer što znači i da nije neki fudbalski fan.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

O njoj se zna vrlo malo, svoj privatni život drži u tajnosti i interes njemačkih medija je opao nakon razvoda, a pravi razlog zašto je došlo do rastanka zapravo još uvijek nije otkriven.

Sa druge strane, Neuer je svoju sreću pronašao sa Anikom, odavno se upoznao sa njenim roditeljima, čak i na neke sportske događaje idu zajedno, ali još uvijek nema naznaka vjenačanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti