Na utakmici Chelseaja viđena je najgora moguća reklama za kopačke

Žrtva je bio Marc Cucurella

Na utakmici Chelseaja viđena je najgora moguća reklama za kopačke

Admin Čaušević

Kopačke su itekako važan segment za svakog fudbalera, a oni koji igraju na najvećem nivou i zarađuju ogroman novac obično imaju specijalizovanu obuću za svoje utakmice.

Na utakmici između Chelseaja i Bournemoutha viđena je najgora moguća reklame za kopačke, a žrtva je bio defanzivac Plavaca Marc Cucurella.

Nakon, jednog duela sa protivnikom Cucurelli je spala kopačka, a on je krenuo prema sudija koji je od njega tražio da se smiri nakon što je sviran prekršaj.

Prilikom svoje reakcije 24-godišnji Španac je u ruke uzeo kopačku, vidio da je poderana te je je počeo da maše uz jasan znak da nije više upotrebljiva.

Ubrzo nakon toga regovalo je osoblje Chelseja koje je defanzivcu donijelo novu kopačku i to drugačijeg modela.

Oglasi

Tako je Cucurella dobar dio utakmice igrao sa različitim parom kopački. Utakmicu je počeo sa narandžastim parom, a utakmicu je završio sa srebrenom kopačkom na lijevoj nozi.

Cucurellu su tokom utakmice počeli uspoređivati sa poznatom bajkom za djecu pod nazivom Pepeljuga koja je također ostala bez cipelice.

Španski veznjak igra u kopačkama Puma i današnja scena sigurno nije bila pozitivna reklama za njemačkog proizvođača sportske opreme.

Inače, Chelsea je protiv Bournemoutha djelovao vrlo dobro većim dijelom meča, a na kraju je upisana sigurna pobjeda 2:0.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Računajući sva takmičenja u ovoj sezoni bivši lijevi bek Getafea je protiv popularnih trešnjica upisao svoj 19 nastup za Chelsea u ovoj sezoni.

Cucurella je u Premiership stigao prošle godine u Brighton gdje je ekspodirao do te mjere da su ga Plavci u augustu platili čak 65 miliona eura.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi