Dosta je bilo "šuplje" priče, Sarri poslao Hazardu jasnu poruku: Vrijeme je za odluku

Kakva je budućnost sjajnog Belgijanca?

Dosta je bilo "šuplje" priče, Sarri poslao Hazardu jasnu poruku: Vrijeme je za odluku

Eden Hazard je već godinama najbolji igrač Chelseaja, ali se i već odavno povezuje sa potencijalnim transferom u Real Madrid.

I sam Hazard je u više navrata nagovještavao da ne bi imao ništa protiv transfera u redove Kraljeva jednog dana, što bi svakako bila noćna mora za sve navijače londonskih Plavaca.

Već se polako priča i o tome da li će Belgijanac produžiti saradnju sa Chelseajem s obzirom da njegov ugovor važi do 2020. godine, a Hazard je nedavno poručio da će donijeti odluku o svojoj budućnosti na kraju ove sezone.

Ipak, trener Chelseaja Maurizio Sarri smatra da se čitava stvar mora što prije riješiti.

"Vrijeme je da se odluči o njegovoj budućnosti. Mislim da moramo riješiti taj problem", istakao je Sarri.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Novinare je zanimalo i da li italijanski stručnjak planira razgovarati sa Hazardom o produženju saradnje, na šta je on kratko odgovorio: "Nemam moć i ovlaštenja da to radim, ja sam samo trener".

Eden Hazard dres Chelseaja nosi već više od šest godina, a za to vrijeme je upisao 322 nastupa, postigao 101 gol i zabilježio 84 asistencije.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije