Marca tvrdi: Ronaldo je saopštio saigračima da odlazi!

Njegove izjave nisu iznenadila fudbalere Kraljeva

Marca tvrdi: Ronaldo je saopštio saigračima da odlazi!

Španska Marca, list tradicionalno blizak madridskom Realu, je danas saopštio insajderske ifnromacije iz svlačionice Kraljeva.

Komentari Cristiana Ronalda nakon finala Lige prvaka kojima je nagovijestio odlazak sa Santiago Bernabeua su iznenadili sve navijače ovog kluba, ali i predsjednika Florentina Pereza. Ipak, čini se da isti nisu bili iznenađujući za Ronaldove saigrače.

Naime, prema pisanju Marce, Ronaldovi saigrači su za njegovu želju da napusti Real znali već nekoliko sedmica prije finala u Kijevu i to jer im je on lično saopštio da planira napustiti Santiago Bernabeu.

Portugalac je o svojim željama i planovima obavijestio svoje saigrače, ali su oni ipak bili pomalo šokirani što je baš nakon osvajanja Lige prvaka odlučio javno progovoriti o svojim namjerama s toga su neki, poput Sergia Ramosa, dosta burno reagovali kako u svojim izjavama za medije, tako i u privatnoj komunikaciji za Ronaldom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, već neko vrijeme se špakuliše da je Ronaldo protiv Liverpoola odigrao svoju zadnju utakmicu u dresu Reala, a pojavile su se informacije da je Zidaneov odlazak bio "kap koja je prelila čašu", te da će Portugalac gotovo sigurno krenuti stopama svog sada već bivšeg trenera.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realosmadridos
Nek ide pičkica
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi