"Marcelo Brozović nikada nije spomenuo Miralema Pjanića"

Inter bio primoran reagovati

"Marcelo Brozović nikada nije spomenuo Miralema Pjanića"

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović dospio je u centar pažnje zbog navodne izjave o Miralemu Pjaniću koja je, ispostavilo se na kraju, bila izmišljena.

Na pojedinim italijanskim portalima i društvenim mrežama moglo se pročitati da je Brozović prozvao Pjanića nakon pobjedonosnog gola protiv Sampdorije rekavši da "nije kao on jer mu ne trebaju penali i pomoć sudija", što se trebalo odnositi na dva penala koja je Pjanić realizovao protiv Valencije. Te riječi, koje Brozović nikada nije izrekao, su barem protumačene na taj način.

Vijest se brzinom svjetlosti proširila sportskim medijima sa područja Balkana i prenijeli su je gotovo svi portali, a sve je otišlo tako daleko da se odlučio oglasiti čak i Inter.

Na zvaničnoj stranici milanskog kluba je kasno sinoć objavljeno saopštenje u kojem se navodi da Marcelo Brozović ni u jednoj izjavi nije spominjao niti suca, niti Miralema Pjanića, čime je spriječen dalji medijski linč na reprezentativca Hrvatske koji se suočio sa brojnim negativnim komentarima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chupy
Hahahhaaahahahahaah, jebemu mamu u picku. Koji smo mi balkanci primitivci. Zbog jedne fake inform na relaciji hrvat-musliman, mi se mal' ne poklasmo ovdje. I pitamo se zasto nam je ovako?! Evo zasto. Ko god da nam servira "nesto", mi se toga uhvatimo "k'o celav kape". Rokali smo se ovdje i opet cemo se na zalos rokati. Previse je mrznje, previse prumitivizma, previse neodgoja, previse "zatucanosti", na ovim prostorima na relacijama bosnjak-srbin-hrvat. A to su ova mraka politicari krivi. Samo kuhaju, kuhaju, kuhaju, namu im jebem. Poene skupljaju tako, a svoje guzice izmicu i uzivaju poslije na uštrb naroda koji su zavadili. Da li su stvorili radna mjesta, da ljudi rade, imaju obaveze, imaju odgovornost prema poslu. Ne bi se imalo potrebe razmisljati o glupostima, ali njima haoticna situacija i odgovara. Covjek bi razmisljao o poslu a ne o glupostima. Fuuuuj kakav smo narod generalno. Dodji Hitlere broj 2, okupiraj nas, bar narod vise da ne ide za Njemacku itd
43 4
damir bosnjak
moras ustat kad spomenes velicinu ljudsku i fudbalsku...seljacino jedna odvratna iskompleksirana..kompleks nize vrijednosti..jos se odvratno ofarbo..cool..eto te ko kokos
9 35

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti