Od Hrvata sinoć takvu objavu niko na svijetu nije očekivao, više nikome nije jasno šta se dešava

Brozović se oglasio na Instagramu

Od Hrvata sinoć takvu objavu niko na svijetu nije očekivao, više nikome nije jasno šta se dešava

Endin Čaušević

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović itekako uživa u medijskoj pažnju zbog špekulacija da napušta Inter i da bita da li će karijeru nastaviti u Barceloni ili Al Nassru. Brozović je itekako aktivan na društvenim mrežama gdje komentariša pisanja medija, ali pravi preokret Hrvat je napravio sinoćnjom objavom na Instagramu.

Brozović je već sedam godina član Intera gdje ima zacementirano mjesto u prvoj postavi kluba s Meazze, no na kraju minule sezone počelo se itekako špekulisati o tome da Hrvat želi napustiti Inter i pronaći novi izazov u karijeri.

Interes za Brozovića prvoj je pokazala Barcelona koja je navodno i želja hrvatskog reprezentativca, no u cijelu priču uključio se i Al Nassr koji nudi pravo bogatstvo Brozoviću da dođe u Saudijsku Arabiju.

Već danima se špekuliše o tome da Brozović ide u Al Nassr, ali potom se i sam igrač oglasio porukom da nema pojma o čemu mediji pišu i da ništa nije dogovoreno.

Čak se pojavila informacija da je Brozović odbio godišnju platu od 20 miliona eura i da od Al Nassra traži da tu ponudu povisi na 30 miliona eura. Također, piše se i da je jasno da on želi da ide u Barcelonu i pored toga što Katalonci ne nude ni blizu platu kao Saudijci, ali još uvijek to su sve samo špekulacije.

Oglasi

Očito je da Brozović itekako uživa u pažnji javnosti koju ima ovih dana i sam je odlučio da se svojim porukama i objavama uključi u sve kako bi čini se samo dodatno zakomplikovao stvari.

Posebno je fudbalsku javnost iznenadila sinoćnja objava Brozovića na Instagramu kojom je hrvatski veznjak sve zbunio.

Brozović je objavio fotografiju u dresu Intera i emotikone u bojama tog kluba, a navijači smatraju da je to njegova poruka da neće napustiti Meazzu i da će ostati u italijanskom klubu i naredne sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međuitm, sve to treba uzeti s rezervom jer je jasno da se i Brozović očito šali s medijima koji na sve načine pokušavaju shvatiti i otkriti gdje će on igrati iduće sezone.

Nije tajna da su Barca i Al Nassr zainteresovani za Brozovića, no u dresu kojeg kluba ćemo na kraju gledati Hrvata iduće sezone ostaje nam da vidimo.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676114259
Al Nassr - sve zavrseno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi