Marcelo: Za mene je Neymar bolji igrač od Hazarda

Brazilac odgovorio na teško pitanje

Marcelo: Za mene je Neymar bolji igrač od Hazarda

Lijevi bek Real Madrida, Marcelo, kazao je kako bi poželio dobrodošlicu Neymaru u ovom klubu ukoliko su istinite glasine da nije sretan u Parizu.

Podsjetimo, Neymar se već dugo vremena povezuje sa odlaskom iz PSG-a, a Barcelona je za sada najozbiljniji kandidat za njegovo dovođenje.

Ipak, ukoliko bude prilike, sigurno da će i Real Madrid uskočiti u ovu bitku. Marcelo kaže kako je Neymar bolji fudbaler od Hazarda koji je najveća zvijezda ovog prelaznog roka u redovima Kraljeva.

"Eden je top igrač. Ima ogroman kvalitet i, kao Neymar, spada među pet najboljih na svijetu. Impresivan je, teško je porediti ga sa Neymarom, ali za mene je Neymar bolji", rekao je Marcelo u intervjuu za Marcu.

Inače, Barcelona je u dosadašnjem dijelu prelaznog roka već dovela veliko ime u liku Antoinea Griezmann,a sigurno da bi povratkom Neymara bacila rukavicu u lice najvećem rivalu.

Što se tiče samog Marcela, on se svakako nada da će sljedeće sezone igrati nešto više obzirom da je itekako smršavio, a na klupu Madriđana se vratio i Zinedine Zidane koji ga itekako cijeni.

Brazilska policija uhapsila Marcela, on odbio alkotest!

Iskusni lijevi bek odmor je proveo u Brazilu, a tokom istog se našao u centru novog skandala.

Nakon što ga je zaustavila policija Marcelo je odbio alkotest pa su policajci oduzeli vozačku na godinu. Osim toga Brazilac je kažnjen i novčano te će morati platiti 600 eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovo nije prvi put da Marcelo ima problema sa zakonom i kršenjem saobraćajnih propisa. Prije šest godina kažnjen je sa 6000 eura zbog prekršaja u Madridu.

Tada mu je zabranjena vožnja na period od osam mjeseci, a novčana kazna po danu je iznosila 25 eura zbog nesigurne vožnje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi