Marchisio opisao dramu: Prvi put sam vidio pravi pištolj
EPA

Lopovi mu opljačkali kuću

Marchisio opisao dramu: Prvi put sam vidio pravi pištolj

Bivši fudbaler Juventusa Claudio Marchisio doživio je pravu dramu u svom domu u Torinu.

Marchisijeva kuća se, naime, našla na meti četvorice maskiranih lopova koji su uperili pištolje i zaprijetili da će ubiti njega i suprugu ako im ne uruče sav nakit i novac koji imaju u kući, što je i učinjeno.

Nemio događaj se odvio u utorak oko 21:30 sati, taman kada su se Marchisio i supruga Roberta spremali za izlazak iz kuće, a za maskiranim počiniteljima policija još traga.

U šoku zbog onoga što se dogodilo u šoku je i sam Marchisio .

"Uperili su pištolje u naše face, bilo je to užasno iskustvo, jer nikada ranije nisam pravi pištolj ni vidio. Srećom, bili smo pribrani. Pitali su nas gdje držimo sef, rekao sam im da ga ni nemamo u kući, ali nisu vjerovali. Stvarno nemam sef u kući", ispričao je Marchisio za Corriere dello Sera, pa dodao:

"U tom trenutku uzeli su sve što su mogli. Bio sam uplašen za sebe i suprugu Robertu. Hvala Bogu pa u tom trenutku djeca nisu bila u kući. Bili su na treningu."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Marchisio je dodao i da je sreća u nesreći bilo to što mu je u tim trenucima zvonio telefon, a kako se ne bi posumnjalo da nešto nije u redu, lopovi su brzo uzeli "plijen" i nestali iz njegovog doma.

Mediji predviđaju kako je pred torinskom policijom jaako težak posao s obzirom da su razbojnici bili maskirani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi