7

Komentari (7)

user1652028573
Drugi penal za Francuze nije trebao biti jer je prethodno jedan njihov igrač igrao rukom.
denimen9
Nema glupljeg lika od onog koji misli da će se bilo koja tekma ponoviti, nakon što je uredno završena.
axel42
Hahahah, zamisli ponavlja se finale svjetskog prvenstva!!! Pa koliko glup moraš biti da u to povjeruješ, a i ovi novinari još gluplji kae "da li će se ponoviti finale svjetskog prvenstva"???
nestofino
Čuj @axel42 -a i slenga " kae" ??? Eeee jahhhh. E čuj njega i " kae " hahaha hahaha hahaha hahaha.
Joj Allahu dragi hahaha hahaha hahaha. Pljuc. Hajmo minuse i prijave PLS ne mogu da sovim bez njih. Nego još ovo . .. ne bitno je za mene ko je iz kog mjesta da se razumijemo ali SAEAJEVSKI ŠATROVAČKI I NAŠ SARAJEVSKI SLENG ... ma NEMERE bio moj babo koji nije iz Sarajeva da ga priča tako i ENDE;!!
nestofino
Znam oko moje sve znam. Ali jednostavno dođe nekada " vrijeme USIJANJA" i čovjek nekada baš PUKNE i bude brutalno iskren prema sebi i prema drugima . Što se mene tiče a već sam ti pisao, možeš biti Kinez ali... Ehhhaaaa neka, pusti malo i mojne šuplje non stop i laži. I odlično ja znam šta je internet oko moje i previše znam i neka znam zato sam i brutalno iskren. Drago mi je što si se javio i skupio damu a već odavde imam jednog EXTRA BRATA sa kojim sam u kontaktu i brat je u pravom smislu te riječi. Čuvaj se oko moje i ja sam Iko ( Nick ). Ž brate !!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.