Shvatio je da ga Ancelotti neće uvesti u igru, a onda je napravio haos na klupi

Asensio izgubio živce

Shvatio je da ga Ancelotti neće uvesti u igru, a onda je napravio haos na klupi

E. Čaušević

Real Madrid je jučer na svom terenu pobijedio Mallorcu sa 4:1 u meču 5. kola španske La Lige.

Kraljevski klub uspio je da dođe do nova tri boda iako je Mallorca imala vodstvo na Santiago Bernabeu. Međutim, Real je uspio da dođe do preokreta i na kraju ubjedljive pobjede od 4:1.

Gosti su poveli golom Muriqija, ali je Real do kraja prvog dijela poravnao na 1:1 preko Valverdea. U drugom poluvremenu su došli do potpunog preokreta golovima Viniciusa, Rodryga i Rudigera.

Međutim, nisu baš svi fudbaleri Real Madrida jučer bili oduševljeni ovom pobjedom, a tu se posebno izdvaja Marco Asensio.

Asensio ni jučer nije dobio priliku za nastup čime je Carlo Ancelotti jasno pokazao da baš i nije u njegovom prvom planu.

Ovog ljeta se uveliko špekulisalo da Asensio želi da napusti Real jer nije zadovoljan minutažom, ali je na kraju sve iznenadio odlukom da se predomisli i ostane na Santiago Bernabeu.

Oglasi

No, očito je da se Asensio već sada kaje zbog takve odluke što se najbolje vidjelo na jučerašnjoj utakmici.

Naime, Asensio se zagrijavao u drugom poluvremenu i spremao za ulazak, ali nakon što je shvatio da je Ancelotti iskoristio svih pet izmjena ljutito se vratio na klupi i počeo je lupati po stolicama za rezervne igrače, te je bacao stvari oko sebe.

Na Twitteru se pojavio i video koji najbolje pokazuje koliko je Asensio bio bijesan što ga Ancelotti nije uveo u igru i zaista neće biti čudo ukoliko on već u januaru spakuje kofere i napusti klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

[twitter]https://twitter.com/HusuJr/status/1568956969272356867[/twitter]

Ovaj 26-godišnji fudbaler je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao svega dvije utakmice i upisao je tek 17 minuta i jasno je zbog čega je toliko nezadovoljan.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

atomskimrav
Hoce da igra, a nece da produzi ugovor. Pasa moj ne ide to tako.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije