16

Komentari (16)

user1621626775
Nudi za igraca od 24 godine 50 a za Levandovskog od 34 trazi 40 i onda kuknjava kad im igraci idu bez odstete "traze previse" eeeee moji bavarci smjesni ste hahahhahaah
Jupp
@user1621626775 Gdje si ti procitao da je Bayern ikada “kukao”? :) Ljudi jednostavno ne padaju na ucjene danasnjih igraca i to je po meni, super stvar! Drugo, kakvo ti je to glupo poredjenje oko Rashforda i Lewandowskog, pa da su na pribliznom nivou mozda bi imalo smisla sto govoris, Rashford nije ni 10% onoga sto je Lewa bio u njegovim godinama, prema tome ovo je sasvim solidan iznos za igraca njegovog kalibra, koji grije klupu zbog igraca koji je stariji od Lewe :)
axel42
Gdje si pročitao da su ikad kukali? Oni jednostavno nedaju da ideš iako sledeće ljeto možeš džaba otići. Imaš ugovor gospodine. To je Bayern, to je institucija, nedaju se handriti od kojekakvih menadžera.
user1621626775
@Jupp milion puta procitao a to na kakvom je ko nivou glupost prica, jes problem bit nivo frankfurtu, gladbahu, manjcu itd a taj rasford ako dodje u bayern vidjeces na kakom je nivou tim levatima ce trpat po sezoni 60 !
Volio bi da dodje u englesku pa da vidimo taj nivo, ne kazem da je los igrac al trazit za penzionera 40 a dat za buducnost 50 cirkus je, rasford odigrao sezonu lose i odma nevalja vidjecemo ako ostane pod vodstvom novog trenera valja li
Jupp
@user1621626775 Pa da malo duze pratis fudbal mozda bi i znao da Lewa zabija “internacionalno” :)
Do sada je zabijao u vise navrata Engleskim klubovima poput Manchester Cityja, Chelsea, Arsenala i Tottenhama, kao i Muller sto zabijao istim klubovima samo bi dodao i United! Tebi je cirkus, Lewu je Real trazio prije 2 godine, znaci dok je imao 32, teorija ti je malo reci - glupa. Rashford je dobar igrac, ali i on bi bio samo prelazno rjesenje, svakako nije igrac za Bayern Munchen. Btw kada vec spominjes Frankfurt, pokazi postovanje prema osvajacu drugognajelitnijeg takmicenja koji ne izbacio Sporting, Barsu, West Ham i Rangerse! Generalno malo postovanja opcenito prema fudbalu i ligama, Njemacka je liga je izuzetno dobra i jaka, vjerovatno s ene sjecas 2000tih da su Njemacka i Italijanska bile najbolje lige na svijetu, tako da se vremena mijenjaju, Engleska vec gubi lagano tu titulu, vrijeme ce pokazati
user1621626775
@Jupp eh eto ne pratim ja inace zadnje 2 godine pratim dosad sam gledao i pratio sah, pama nebi te vise zadrzavao jer sjecam se ja i 2000 i svih njihovih spiceva od elbera makaja tonija gomeza zato nemoj puno s*at, trpa i aler u ajaksu al je pokazao u vesthemu kolko je sposoban.
Trpao je i lukaku u interu pa dodje opet da pokaze da je neznalica zato nemoj te lijeve lige poredit sa engleskom bayernu svaka cast al nema prave konkurencije i to je to.
Jupp
@user1621626775 Super za tebe sto se sjecas! Drug, uz duzno postovanje, ali veze ti nemas o fudbalu! Ako po tome gledas jacinu lige ili ti je to neko mjerilo, onda nemoj vise komentarisati fudbalske clanke. Sada cu ti i objasniti zasto tvoja teorija pada u vodu!
Pa taj isti Lukaku je razbijao u Evertonu, pa tek onda dosao u seriju A! Igraci koji su dosli uz Bundeslige, bolji su u Permier ligi? Npr. Son Heung Min, De Bruyne, Keita, Haller, Firmino, Kompany, Xhaka, Aubameyang, Gundogan itd itd. Glupa ti je teorija, slazem se da Bundesliga nije na nivou kao nekada, ali tome je ujedno i doprinjelo sto igraci odlaze u usrane Engleske klubove, koji mogu da plate vise novca koje dobijaju od tv prava. Znamo svi kakva je nekada bila Eng liga dok nisu imali tolke pare!
user1621626775
@Jupp druze uz duzno postovanje al ti veze o zivotu nemas koi aler koi dzaka jesi ti normalan dzaka dobar igrac jos samo cekam da izjavis da je mustafi u arsenalu bio najbolji stoper na svijetu, lukaku je otisao iz mancestera gdje je isto bio qrac od igraca haj ne godi mancester sta je sad ne godi ni celzi.
Werner koi je svake godine u bundesligi bio 2-3 strijelac nije u celziju dao golova za 2 sezone ko u njemackoj za polusezonu!!
Zato nemoj svegati o baustelskoj ligi 20 godina vlada bayern nekad ih malo napati dortmund i to je sve u ligi od bitnih desavanja, odkad znam za sebe pisaju po njemackim protivnicima!
denimen9
Bayern opet pametno ulaže
axel42
Mazraoui džaba, Gravenberch 19 mil. Pa moglo bi se reći pametno ulažu! Real hoće da plati onog malca iz Monaca 80 mil! Pa ako je to pametno ulaganje onda svaka čast. A i Rushford bi bilo dobro ulaganje, što da ne? 24 godine a momak je dobar igrač. Mada čisto sumnjam da će Englez doći u Bundesligu, to se rijetko dogadja.
King_Kenny
...75 miliona za ovu tarabu hahahahaha...pa ovi su ludi...
Sars33
Vjeruj mi on ce bolje igrati u Bayernu nego Salah u Liverpoolu... kazem ti ja, svi ovi igraci tipa Maguire, Lingard itd... svi ti igraci ce postati legende kluba ali ako odu u nizi klub u Engleskoj tipa Lester, West Ham itd... također u farmerskim ligama ce se snaci bolje nego igdje... Maguire u Lesteru bio strasan igrac, pa onda Lingard u West Hamu prosle sezone ubio...
huizju
@Sars33 De nam pojasni to "farmerska liga", obzirom da ima samo uvredljivo značenje, znaš li još neki razlog zbog čega tepaš tako ili si samo jedan od onih koji su čuli to pa im zvuči cool?
axel42
Neće ti taj znati to objasniti. Ja to najviše čitam od onih navijača iz Afrike kada udjem na neke sportske portale. Samo oni nazivaju Bundesligu farmerliga. Ali pazi to oni iz nekih zabiti nadju se da nekog nazivaju fermerom.
IvanKing
A kada je Rashford tarabio Liverpool pod Moruinhom onda je bio kao neki igrač, jel Kenny hahah
user1653751078
Tebi vise te ima u bayern vjesti nego losserpool sta ti je problem idi prati njih sta tu radis
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.