Thuram uhvatio Savića za spolni organ, kamera sve snimila, a onda smo vidjeli scenu za pamćenje

Francuzu je bilo jasno šta je uradio

Thuram uhvatio Savića za spolni organ, kamera sve snimila, a onda smo vidjeli scenu za pamćenje

E. Čaušević

Atletico Madrid i Inter igraju trenutno revanš utakmicu osmine finala Lige prvaka, te se na Wanda Metropolitanu igraju produžeci. U centru pažnje ovog meča našli su se Marcus Thuram i Stefan Savić nakon što je igrač Intera uhvatio Crnogorca za spolni organ.

Utakmica Atletica i Intera večeras je ponudila pravi spektakl koji još uvijek traje jer na Wandi Metropolitano gledamo protužetke.

U prvom susretu rezultat je bio 1:0 u korist Intera, a Atletico je uspio u regularnom dijelu večerašnje utakmice da povede sa 2:1 i odvede meč u produžetke.

Inter je poveo golom Dimarca u 33. minuti, ali samo dvije minute kasnije Griezmann je poravnao na 1:1. Preokret Atleticu u 87. minuti donio je rezervista Memphis Depay golom za 2:1 i erupciju oduševljenja na tribinama.

Međutim, detalj koji je obilježio dosadašnji dio utakmice desio se u prvom produžetku, a u centru pažnje bili su Thuram i Savić.

Oglasi

Kod jednog prekida napadač Intera je za spolni organ uhvatio defanzivca Atletico Madrida što je kamera uspjela da snimi.

Savić je pao na pod odmah nakon tog duela, ali na iznenađenje svih Thuram nije dobio ni žuti karton.

I napadaču Intera bilo je jasno šta je uradio i odmah je prišao Saviću, te su se obojica nasmijali onome što se desilo i ekspresno su riješili nesuglasice. Crnogorac je na kraju pokazao kakav je gospodin i na sve se samo nasmijao, te smo vidjeli scenu za pamćenje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ubrzo nakon toga Simone Inzaghi odlučio je da s terena izvede Thurama i umjesto njega u igru je uveo Alexisa Sancheza.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mel_Glupsonn
Čauš voli haman i dječkiče..nastrani gad
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi