Manchester City deklasirao Kraljeve, a Guardiolina kćerka nije mogla da odoli: Semafor, poruka...

Navijačima Reala se nije svidjela njena objava

Manchester City deklasirao Kraljeve, a Guardiolina kćerka nije mogla da odoli: Semafor, poruka...

Endin Čaušević

Pep Guardiola našao se na udaru kritika navijača Real Madrida zbog provokacija nakon sinoćnje pobjede Manchester Cityja (4:0), ali strasti se nisu dovoljno ni smirile kada su oni vidjeli šta je nakon toga objavila njegova kćerka Maria.

Građani su u revanš meču polufinala Lige prvaka deklasirali Real Madrid sa 4:0 i s ukupnih 5:1 zasluženo su se plasirali u veliko finale gdje će 10. juna u Istanbulu igrati protiv Intera.

Nakon utakmice na Etihadu u centru pažnje našao se Pep Guardiola zbog sporne fotografije koja je objavljena. Na njoj se vidi kako je Guardiola digao u zrak četiri prsta aludirajući na pobjedu protiv svog najvećeg rivala.

Takva objava se nije svidjela navijačima Real Madrida koji su žestoko kritikovali trenera Cityja i poručili mu da je pokazao nepoštovanje prema kraljevskom klubu. Fotografija je ubrzo izbrisana, ali bilo je prekasno za to.

Međutim, nakon Guardiole na udaru kritika našla se i njegova kćerka Maria koja je pružila podršku svom ocu objavom na Instagramu.

Oglasi

Maria je odlučila također da provocira navijače Real Madrida objavom na Instagramu i to nakon što je vidjela lavinu kritika koje je njen otac dobio zbog sporne fotografije koja se pojavila poslije utakmice.

Ona je bila sinoć na Etihadu kako bi pružila podršku ocu i Manchester Cityju, a nakon meča objavila je kako izgleda semafor na kojem piše 4:0 uz poruku Pepu.

"Još jedna fudbalska demonstracija genijalnosti Pepa Guardiole. Baš sam ponosna, volim te", napisala je Maria, no navijačima Reala zasmetalo je što je u prvi plan stavila semafor i rezultat na istom.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Jasno je da je Kraljevima poraz na Etihadu itekako teško pao, no mnogi smatraju da su bespotrebno kritikovali Guardiolinu kćerku jer u njenoj objavi zaista nije bilo ništa sporno.

Manchester City igra zaista fantastičnu jer se nalazi na korak od odbrane titule prvaka Engleske, no sve oči uprte su u Ligu prvaka jer na Etihadu sanjaju da ovaj klub konačno po prvi put u svojoj historiji postane prvak Evrope.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

E.Car
Marija moram te zbog te objave žestoko kazniti!!! To je zločesto a ja istjerujem zlo a utjerujem dobro!!!
0 1
Maxinjo21
Oj boze objavaaa
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi