Maribor danas dobija novog trenera?

Zekić neće dugo biti bez posla

Maribor danas dobija novog trenera?

S. Mlaćo

Nakon što je dobio otkaz na klupi Osijeka, nekadašnji član FK Sarajevo Zoran Zekić mogao bi uskoro dobiti novi angažman.

Naime, Zekić je na pragu dolaska na klupu Mariboru, a očekuje se da sve u narednim danima bude ozvaničeno.

"44-godišnji strateg trebao bi uskoro postati trener vodeće momčadi slovenskog prvenstva, Maribora, a ugovor će biti potpisan danas", prenose Sportske novosti.

Maribor je trenutno prvoplasirana momčad u Sloveniji sa osam bodova prednosti u odnosu na Olimpiju, te se nalazi na pragu nove titule.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Ipak, Mariboru ne ide dobro u posljednje vrijeme pa bi Darko Milanič zbog slabih igara mogao dobiti otkaz. Dres Maribora inače nose i bh. internacionalci Kenan Pirić, Jasmin Mešanović i Nardin Mulahusejnović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti