11

Komentari (11)

Edin Merlin
Na Hasetovom travnjaku nema bodova za vas.
user1579962154
A mi smo nekako sa hordama uvijek imali lijep odnos i parolu neka bolji pobjedi. Ti si očito neka izbjeglica iz okolnih sela Sarajeva. Horde su gospoda a ne znam šta si ti
rabodimis
@user1579962154 Sto si ti osjetljiv.. Da Bayern dolazi ista bi prica bila.. Boze sacuvaj da je zabranjeno Velezu da pobijedi ili bilo kom drugom ko bude bolji.. Zivimo i sa tim takodje.. ;) Al bih se slozio sa kolegom nema za vas bodova na Kosevu :)
Etox
Cestitke. Dudic trener za 10. Ozbiljnost se vidi. Svaka cast za ostavljanje Zvonica na klupi, odmah je to drugi tim bez njega.
user1593509319
Daj vise nosite ovog dudica
BatonDezitijat
kazu da Federalci napadaju titulu HAHAHHA
user1579962154
Ti stvarno imaš neki psihički problem. Čitam ti komentare i razmišljam jesi li za Jagomir ili za neku drugu ustanovu. Ajd drži se svog sela lako ćeš ti za Velež
Zaccheroni
Tako je šefe,samo naprijed. VFC
Dena33
Bravooo Rodjeniiii
BlueBoys
Tradicije su tu da bi se rusile. Znaci nema sta izac na Kosevo i pregazit ih ko plitak potok. Xaxaxxaa....
starmac
Tako je DUDA.Samo nastavi sa planom.Mi smo ROĐENI!M.U.S.V.D.G
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti