'Marica' u izvedbi Badelja i pratećih vokala Vrsaljka i Kovačića

Pjesma Daleke Obale

'Marica' u izvedbi Badelja i pratećih vokala Vrsaljka i Kovačića

Hrvatski igrači tužni i uplakani, ali ponosni. Teška koraka i umorna lica napuštali su hrvatski reprezentativci stadion nakon što su u finalu Svjetskog prvenstva izgubili od Francuske 4:2 i završili Mundijal na drugom mjestu.

Ipak, tugu na njihovim licima ubrzo je zamijenila fešta i pjesma u autobusu u kojem su Vatreni uz Thomspona i Škoru okončali večer velikog finala na Lužnjikiju.

Ali, izgleda kako slavlju ipak nije bio kraj. Naime, Vedran Ćorluka je na svojem Instagram profilu objavio snimku s doručka na kojoj Milan Badelj pokazuje svoje pejvačke sposobnosti uz pratnju Šime Vrsaljka i Matea Kovačića.

Kako se veselo društvo zabavlja i 'odrađuje' hit Daleke Obale 'Marica', pogledajte u videu.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Slavi se srebroooo😂🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷 tek je jutro hrvatska❤️

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi