"Ništa od Turske, Badelj će igrati u Milanu ili Interu"

Menadžer hrvatskog reprezentativca poručuje

"Ništa od Turske, Badelj će igrati u Milanu ili Interu"

Iako se špekulisalo da bi hrvatski veznjak Milan Badelj mogao napustiti Fiorentinu ovog ljeta i krenuti put Turske, čini se da se stvari neće razvijati tako.

Naime, njegov ugovor sa Violama ističe 30. juna, a prije određenog vremena su se pojavila glasine da on isti neće produživati već da će obući dres jednog od turskih velikana, Galatasrayja ili Bešiktaša.

Ipak, njegov menadžer Saffet Balkan je za turske medije poručio da će Badelj zaista napustiti Fiorentinu, ali da će karijeru nastaviti u Italiji.

"Badelj je odlučio nastaviti karijeru u Italiji zbog porodičnih razloga. Možemo otpisati Tursku i on će vjerovatno igrati u Milanu. Njegov novi klub će biti ili Inter ili Milan", poručio je Balkan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Badelj je u Italiju stigao 2014. godine iz HSV-a, a protekle sezone je na 27 mečeva Serije A u dresu Fiorentine postigao dva gola i upisao jednu asistenciju.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti