Marin: Bundesligu pratim i dalje, ali ne mogu reći da mi je cilj
Iz Grčke došao u Zvezdu, te se to pokazalo kao pravi potez

Pruža sjajne nastupe u dresu Zvezde

Marin: Bundesligu pratim i dalje, ali ne mogu reći da mi je cilj

S. Mlaćo

Dolazak Marka Marina u Zvezdu pokazao se kao pravi potez. Marin pruža sjajne partije, a srbijanski prvak je svoj nastup u Ligi prvaka u veoma teškoj grupi završio sa četiri osvojena boda.

Marin je pružao i sjajne partije u LP, a pojavile su se špekulacije da bi se mogao vratiti u Bundesligu gdje je ranije nastupao.

"Ako se nešto interesantno pojavi, pa procijenim da mi klub odgovara, onda zašto da ne. Bundesliga je atraktivna, pratim je i dalje, ali ne mogu da kažem da mi je to apsolutni cilj ", kazao je sjajni vezista za agenciju SID.

Prelazak iz Grčke u Zvezdu bio je njegova želja, a ističe i da je napunio srce svom ocu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Za njega je ovo vrhunac moje karijere, posebno zato što sam član generacije koja premijerno igra u Ligi šampiona. Veliki je navijač Crvene zvezde", dodao je 29-gdišnjak rođen u Bosanskoj Gradišci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi