Bivši omladinac Bayerna potpisao za Zrinjski

Plemići predstavili novog golmana

Bivši omladinac Bayerna potpisao za Zrinjski · Zvanično

E. Čaušević

Zrinjski je sinoć ostvario dobar rezultat u meču protiv Sheriffa, a već danas Plemići su ponovo obradovali svoje navijače.

Mostarski klub je na zvaničnoj stranivi potvrdio da je doveo novo pojačanje za novu sezonu.

U redove Zrinjskog stigao je mladi hrvatski golman Marin Topić koji je u redove prvaka Bosne i Hercegovine stigao kao slobodan igrač.

Ovaj 21-godišnji golman stigao je u Zrinjski nakon što mu je istekao ugovor s zagrebačkom Lokomotivom.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba i tekst

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Proteklu sezonu Topić je branio u dresu niželigaša Jadrana na posudbi, a po isteku ugovora dobio je ponudu Zrinjskog koju nije mogao da odbije.

Inače, Topić je bio svojevremeno član akademije Bayerna i nastupao je za omladinske selekcije njemačkog velikana. Ponikao je u Unterhachingu, a još je branio za Inter Zaprešić i Croatia Zmijavci.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Gledaj ti face prava ona ustashka.Prepoznao je to švabo i protjerao
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi