Marin: Znali smo da će biti teško, navijači su nas držali

Hrabra Zvezda osvojila bod

Marin: Znali smo da će biti teško, navijači su nas držali

Nogometaši Crvene zvezde remijem protiv Napolija otvorili su sezonu u Ligi prvaka.

Beogradski tim je u svojoj premijernoj utakmici bio hrabar, borben i strpljiv, a prvi bod u eliti je osvojen odigravši neriješeno 0:0 s Napolijem koji je prethodno važio za favorita.

Zadovoljan utakmicom bio je i Marko Marin, možda i najveće Zvezdino pojačanje u ljetnom prijelaznom roku.

"Ovakve utakmice imaju posebnu draž za mene. Navijači su nas držali u utakmici. Dobro smo odigrali, znali smo šta nas čeka, da će biti teško, ali spremili smo se. Mislim da je dobar bod", kazao je Marin, prenosi b92, pa se osvrnuo na naredni meč protiv PSG-a.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Biće teško u gostima, kod kuće imamo naše navijače. Svejedno, dat ćemo sve od sebe i probati da uzmemo neki bod i na gostovanjima", istakao je nogometaš koji je rođen u Gradišci.

Top Komentari

Keno
Ovom jos zvoni uho od kad mu je Spaha zaljepio samarcinu hehe
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi