Marinović: Odigrali smo sjajan meč, čestitke igračima

Selektor U21 reprezentacije BiH nakon pobjede

Marinović: Odigrali smo sjajan meč, čestitke igračima

Mlada reprezentacija BiH u okviru 8. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstva deklasirala je Švicarsku rezultatom 3:0.

Naši mladi nogometaši su u Zenici u potpunosti nadigrali Švicarce i na kraju im se osvetili za poraz u prvom dijelu kvalifikacija, a nakon pobjede očekivano je bio zadovoljan i selektor Vinko Marinović.

"Odigrali smo zaista kvalitetnu utakmicu, u svakom segmentu smo bili dobri. Švicarci su imali samo jednu dobru priliku, onaj šut u prvom poluvremenu. Na kraju mogu samo da čestitam svojim igračima na igri, borbenosti, kao i da se zahvalim publici na sjajnoj podršci. Sada nam slijedi meč protiv Rumunije, vjerujem da ćemo biti na nivou kao danas", riječi su selektora mlade reprezentacije BiH. 

Naredna utakmica protiv Rumunije se igra sa četiri dana u Ovidiu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi