Marinović proziva danas, zakazan i trening

Okuplja se mlada reprezentacija BiH

Marinović proziva danas, zakazan i trening

S. Mlaćo

Mladi reprezentativci Bosne i Hercegovine će se danas okupiti u Trening centru NS/FS BiH u Zenici i početi pripreme za utakmice kvalifikacija za EURO 2019. sa Švajcarskom i Rumunijom.

Izabranici Vinka Marinovića će u 17:30 odraditi trening, prije kojeg će selektor biti dostupan predstavnicima medija za izjave.

U četvrtak, 6. septembra u 16:00 sati u zeničkom Trening kampu biće održana službena konferencija našeg „U-21“ tima uoči utakmice sa Švajcarskom.

„U-21“ reprezentacija nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo utakmicama sa Švajcarskom 7.9. u Zenici i Rumunijom 11.9. u Ovidiuu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi