21

Komentari (21)

Fcs
Sarajevo u srijedu, da vas mitomani podsjetim, igra utakmicu lige prvaka. Vi se toga ne sjećate i ne vjerujem ni da ćete doživiti to u ovom stoljeću...
pjanke.sa
EdwinPol
Odlazi Vinko, trenerski promasaju i propalitetu
Quartararo20
Bgm Vinko ni u prvom niste imali neki svjezinu...
podstanarsalavora
Strateg zvani ašov,kopaj bunker,fuj
Tito1
vas će u narednih 5 godina zadesiti Čelikova sudba kleta...zato, tišina!
BlueBoys
Xaxaxa..Sta je bilo kad si se probudio?
ismir1946
Reče Luzer koji gleda tabelu nakon tri kola,presmješno.Nije to tako ni čudno kad se zna da 8 godina blejite i lajete u prazno.Raspored srijeda subota + povrede igrača pokazaće ti da se prerano i naivno ložiš .
pjanke.sa
Ovi oko mene zeljvci su se obradovali x Sir-Vel zato sto ostaju prvi ko da dojili svi njemacke pasose
Pikachu11
Gomila preplacenih poluamatera koji su umislili da su igraci.
papagaj
Vi ste trube nad trubama, Velsani ce vas poniziti
MSOZ101
Ova ekipa je protiv Tuzle, Borca i Mladosti pokazala da može igrati fenomenalan fudbal. Za te utakmice ih je spremao Vinko i svi su hvalili nastupe u tim utakmicama. Ekipu treba pustiti da radi, a rezultati će doći.
BlueSEVER
SA OTOKE SE BEZ GAĆA VRAĆATE, VU VU VUCOVI
Rajvosa2019
E moj Vinko , ti pricas o nekoj svjezini - imao sam dojam u pojedinim djelovila tekme da igramo protiv Manchester City-a - odavno se nismo ovoliko branili u nasoj kuci // ima tu dosta posla - uigraj malo tu odbranu/ puse sa svi strana, a i igra prema naprijed moze i mora bolje
Edin Merlin
Šefe,uigraj ih. Uostalom bitna je pobjeda,kakva je god.
COVID19
Ma brate, i ja sam "taj" tip navijača "bitna je pobjeda" ali ovo je bas dno. Krupu smo uzeli na mišiće, MDK koju Borac pokopa i otklanja im dzenazu nam uzme bod i sad ova pobjeda koja više liči na težak poraz nego na pobjedu. Nesto ne štima nikako. Odbrana šuplja sa svih strana a vezni red osim Rahmana nije uopšte bio u utakmici. Možda je Vinkova taktika bila da ne pokaže ništa ovim Nomadima sa Velsa pa da gore proigramo (nadam se) :)
Edin Merlin
Nije se dugo igralo,bilo je tu povrijedjenih igraca,i dalje imamo neke koji nisu u kombinaciji. Protiv krupe nije na misice nego rutinski i na iskustvo bez previse trosenja nego onoliko kolko treba. protiv MDK jednostavno los dan i sva sreca ovog svijeta na strani MDK. ovo danas nije za pohvalu ali treba i ovo znati da se odbranis i pobjedis kad nisi ni 30% od svojih mogucnosti.
Juggjesamojedan
Treba znati da se odbranis? Pa sam Bog vas je spasio sto ovi iz Tuzle imaju po dvije lijeve pa go ne mogu pogoditi
Juggjesamojedan
Treba znati da se odbranis? Pa sam Bog vas je spasio sto ovi iz Tuzle imaju po dvije lijeve pa go ne mogu pogoditi
COVID19
@Juggjesamojedan nek ti pratiš FKS i naše članke na portalima, to je bitno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.