Balotelli odgovorio navijačima bivšeg kluba: Za razliku od njega, ja imam dostojanstvo

"Brescia je bila i biće moj dom"

Balotelli odgovorio navijačima bivšeg kluba: Za razliku od njega, ja imam dostojanstvo

Edmir Škorić

Mario Balotelli trenutno je igrač Monze, a jučer je njegov novi klub igrao u Bresciji, gdje je Super Mario imao posljednji angažman prije prelaska u Monzu.

Balotellijevu avanturu u Bresciji obilježio je loš odnos sa klubom, a navijači su mu pogrdno skandirali tokom utakmice s Monzom, također su istaknuli transparent protiv Balotellija.

„Balotelli, postoje i drugi igrači koji su voljeli ovaj grad. Za nas vrijediš nula, čovjek bez dostojanstva", pisalo je na transparentu.

Bivši italijanski reprezentativac odlučio je odgovoriti navijačima Brescie na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Serie A:

„Moji prošlogodišnji nastupi nisu, slažem se s vama, bili prema Mariovim standardima. Do sada sam šutio, upravo zato što imam dostojanstvo i ljubav prema ovom gradu i njegovim bojama. Žao mi je što je gotovo, ali istina je da je Brescia bila, jest i uvijek će biti moj dom. Taj klub će imati uvijek moje poštovanje", napisao je Balotelli.

On je navijačima također poručio da krivca treba da traže u predsjedniku kluba Massimu Cellinu koji "ne voli ni vas, a ni Bresciju".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi