"Livaković gleda i krsti se"; Pomračenje uma golmana Fenera, poklonio je gol Balotelliju
Egribayat je poklonio gol Mariju Balotelliju.

Veliki kiks Egribayata

"Livaković gleda i krsti se"; Pomračenje uma golmana Fenera, poklonio je gol Balotelliju

Eldar Ganibegović

Nakon prvih 45 minuta Fenerbahce ne vodi protiv Adana Demirspora samo zahvaljujući gluposti svog golmana, Egribayata, koji je gostima poklonio izjednačujuči pogodak. 

U okviru 31. kola turske Super lige od 19:30 sati počela je utakmica Fenerbahčea i Adana Demispora. Nakon prvog poluvremena rezultat je 1:1.

Igrala se 17. minuta kada je domaći tim stigao do vodstva. Muldur je asistirao za Djikua koji pogađa za 1:0.

Imao je Fener nakon toga još neke šanse da udupla vodstvo, a onda je stigao veliki poklon za goste koji su ga objeručke prihvatili i postigli gol za poravnanje.

Pomračenje uma domaćeg golmana, Egribayata, u 25. minuti. Nonšalantno je dodao loptu do Marija Balotellija koji postiže pogodak.

Jasno, odmah su na društvenim mrežama krenuli podrugljivi komentari. Jedan od njih tiče se i Dominika Livaković koji se nalazi na klupi: "Livaković gleda i krsti se."

Oglasi

Imao je nakon toga Mario Balotelli još jednu zanimljivu scenu. U žaru borbe je došlo do sudara s vlastitim trenerom, ali na sreću sve je dobro prošlo. 

Ostaje da vidimo šta Fenerbahce može u nastavku utakmice. Jasno je da je bolji suparnik na terenu, ali to treba da se pretvori u rezutat.

Od prve minute za domaći tim igraju i Edin Džeko i Rade Krunić, te ćemo vidjeti šta će reprezentativci Bosne i Hercegovine napraviti u drugom dijelu utakmice.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Fenerbahce (4-2-3-1): Egribayat; Kadioglu, Oosterwolde, Djiku, Muldur; Krunić, Zajc; Tadić, Szymanski, Kahveci; Džeko.

Adana Demirspo (4-2-3-1): Mahammadaliyev; Guler, Gravillon, Erdogan, Mohammadi; Maestro, Michut; Akbaba, Mendoza, Sari; Balotelli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi