Idiotluci Marija Balotellija znaju biti zabavni, ali ovo s gaćicama je previše

Našalio se na račun saigrača

Idiotluci Marija Balotellija znaju biti zabavni, ali ovo s gaćicama je previše

Edmir Škorić

Bivši italijanski reprezentativni napadač Mario Balotelli (31) uspio je oživiti svoju karijeru u Turskoj, u Adana Demirsporu , ali i dalje privlači pažnju svojim ponašanjem izvan terena.

Otkako ga je nogometna Evropa upoznala, Balotelli se ne mijenja. I kao tinejdžer, a i danas kao zreo nogometaš i osoba radi razne ludarije i često privlači veliku pozornost na sebe.

Njegov posljednji 'podvig' je kontroverzna šala na račun svog saigrača Matiasa Vargasa, koji je u Adani na posudbi iz Espanyola.

Balotelli je na Instagramu objavio jedan video na kojem je Vargasa "iznenadio" tako što ga je dodirivao svojim gaćicama.

Čini se da se ova šala nije svidjela argentinskom napadaču, dok se Italijan od srca nasmijao.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Mario, Mario, planiraš li da odrasteš? Inače, on je na ljeto stigao u Adana Demirspor i postigao je sedam pogodaka uz četiri asistencije na 18 mečeva.

Top Komentari

Dooster_boza
Jao šta vas čeka niste svjesni. Ipče i ja nabavili po dva primjerka Našeg jezika za sedmi razred. Prenesi Adminu, vas dvojica ste nam na piku, kad vam nađemo redakciju ima da vam uvalimo knjigu u ruke i natjeramo vas da se OBRAZUJETE!!! Prenesi slobodno i Adminu, ne šalim se.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi