"Balotelli je ganjao svoje prijatelje jer je želio da ih zapali!"

Bivši igrač Brescije otkriva

"Balotelli je ganjao svoje prijatelje jer je želio da ih zapali!"

Edmir Škorić

Bivši nogometaš italijanske Brescije, Simon Skrabb, ispričao je kakav je bio Mario Balotelli.

Balotelli je igrao u Bresciji, ali nije se proslavio u ovom italijanskom klubu. No, kao i svugdje, tako je i u Bresciji itekako bio nemiran, a s nekim ludim idejama šokirao je i svoje tadašnje saigrače.

"Kad sam stigao u klub, Balotelli mi je malo pomogao s engleskim. Niko osim njega nije govorio engleskim jezikom, tako da mi je bio kao tumač. Moram reći da je na početku bio svojevrsni kapiten", rekao je finski nogometaš Simon Skrabb, koji je trentuno bez kluba.

Iako je djelovao kapitenski u tom momentu, Super Mario je zapravo opet pokazao da je nestašni dečko koji još uvijek nije sazrio.

"Sjećam se da je ganjao svoje prijatelje sa upaljačem i lakom za kosu u želji da ih 'zapali'. Bilo je čudno, nikad niste mogli znati na šta je spreman i što mu se trenutno vrti u glavi", poručio je Finac.

Ovo nije prvi put da Balotelli pokazuje svoju tamnu stranu. Godine 2011. zapalio je vatromet u kupaonici i napravio požar u svom domu dok je još bio nogometaš Manchester Cityja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Trenutno Balotelli igra u turskoj ligi za Adana Demirspor, koji je 10. na tabeli. U aktuelnoj sezoni italijanski napadač nastupio je u 13 utakmica u svim natjecanjima, zabio je pet golova i ima dvije asistencije. Trenutni ugovor s Turcima važi mu do ljeta 2024. godine, no poznavajući ga - teško će ga ispoštovati.

Balotellijeva karijera je unatoč svemu respektabilna, pošto je imao priliku da igra za najveće timove i u ostalom bio je član Milana, Intera, Liverpoola, Marseillea, Cityja...

Top Komentari

IvanKing
Najveća Liverpoolova legenda
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi