Balotelli izgubio veliki broj kilograma za samo 20 dana i spreman je za povratak
Foto - EPA

Super Mario sutra debituje?

Balotelli izgubio veliki broj kilograma za samo 20 dana i spreman je za povratak

M. Šljivak

Mario Balotelli konačno bi mogoa zaigrati za Monzu u sutrašnjem duelu Serije B protiv Salernitane.

Činjenica da je dugo bio bez kluba i pravog treninga dovela je do toga da se Balotelli u novom timu pojavi sa popriličnim viškom kilograma.

Međutim, 30-godišnji napadač je u prethodnih 20 dana izgubio čak pet kilograma i mogao bi zaigrati sutra.

"Nadam se da će biti sretan u Monzi kao što je to bio u Milanu. Treba mu vremena, nije igrao od marta, ali radi naporno. Izgubio je na kilaži, smanjio je procenat masnoće u tijelu i polako dolazi u formu", rekao je Adriano Galliani i dodao je:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Gledajući ga na treningu jasno je da je svjetska klasa. Morao je napraviti više u karijeri i šteta što je samo tako bacio nekoliko godina karijere".

Balotelli je smršao ograničavajući unos kalorija u tijelo na dnevnom nivou i jednostavno su se zbog aktivnosti kilogrami topili.

Top Komentari

Ady
Kad si talenat al glupan.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi