Mario Balotelli potpisao za Bresciju!
Novi izazov za Super Marija

Potpisao ugovor na tri godine

Mario Balotelli potpisao za Bresciju! · Zvanično

S. Pašalić

Mario Balotelli je konačno pronašao novi klub.

Italijanski napadač je početkom godine stigao u Marseille i potpisao ugovor na šest mjeseci, a na kraju sezone je paustio ovaj klub i bio je slobodan igrač.

29-godišnji Balotelli je od tada bio u potrazi za novim klubom, a sada je i zvanično potpisao za Bresciju te se vraća u Italiju nakon tri godine kada je završila njegova posudba iz Liverpoola u Milan.

"Mario Balotelli Barwuah zvanično je novi igrač Brescia Calcio S.p.A. Nogometaš je potpisao višegodišnji ugovor."

"Povratak u Italiju, nakon tri godine, omogućen je Mariovom odlučnošću i entuzijazmom da se vrati u Bresciju, grad u kojem je odrastao i gdje se još kao dijete isticao svojim fizičkim i tehničkim sposobnostima."

"Sutra, 19. augusta, nogometaš će u 16.45 sati biti zvanično predstavljen.", objavila je Brescia.

Balotelli je trebao biti predstavljen jučer, ali je zbog praznovjerja predsjednika Brescije koji izbjegava broj 17 to otkazano.

Tokom svoje karijere Balotelli je igrao još i za Manchester City, Liverpool, Milan, Nicu i Marseille.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije