Mancini definitivno ne računa na Balotellija: Volim ga, ali za njega više ništa ne mogu učiniti
Mancini je imao dosta primjedbi na račun Balotellija

Selektor Italije je frustriran što Mario Balotelli još uvijek nema klub

Mancini definitivno ne računa na Balotellija: Volim ga, ali za njega više ništa ne mogu učiniti

S. Pašalić

Selektor Italije, Roberto Mancini, je održao press konferenciju uoči utakmica protiv Armenije i Finske koje se igraju početkom septembra.

Mancini se dotakao mnogih stvari, pa tako i Marija Balotellija koji čini se još neko vrijeme sigurno neće zaigrati u dresu reprezentacije.

Balotelli je imao dosta uspona i padova posljednjih mjeseci nakon što je u januaru potpisao ugovor sa Marseilleom, ali je na kraju sezone napustio francuski klub.

Nakon toga je Italijan postao slobodan igrač, ali nije dobio previše ponuda, a posebno nekog većeg evropskog kluba.

Ubrzo se pojavila jedna iznenađujuća ponuda brazilskog Flamenga, ali od transfera na kraju nije bilo ništa, a Balotelli je prema posljednjim izvještajima na putu za Bresciu s kojom bi trebao potpisati ugovor.

"S 29 godina i drugu godinu zaredom, manje od 10 dana prije početka prvenstva, još uvijek nije apsolutno siguran u kojem klubu će igrati", rekao je Mancini za Gazzetta dello Sport.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nije se pripremao, nije trenirao redovno. Mora razmišljati, nije normalno. Možda će se igrajući bliže kući osjećati ugodnije, ali nije sigurno da će to biti dovoljno."

"Volim ga, ali za njega više ništa ne mogu učiniti. Mora misliti da je usred karijere i da ima puno toga za dati - ako želi.", zaključio je Mancini.

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Evo imam abdest al moram reci ovaj manvini je jedno obicno glupo djubre, glupan teski.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi