Balotelli poludio nakon što su mu pustili snimak u svlačionici: Molim te daj da igram, imam odgovor
Foto - Instagram

Imao je jasan cilj

Balotelli poludio nakon što su mu pustili snimak u svlačionici: Molim te daj da igram, imam odgovor

M. Šljivak

Mario Balotelli je tokom ove sedmice bio u centru pažnje nakon što je provocirao trenera Bešiktaša Sergena Yalcina.

Nakon što je postigao gol za Adana Demirspor u meč protiv turskog šampiona, Balotelli je otišao do klupe i pokazao je Yalcinu kako u njegovoj glavi ima pameti.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CUHlvugAimJ/[/instagram]

Na ovaj potez se odlučio jer je u jednoj od izjava trener Bešiktaša kazao kako je Balotelli bez mozga i to nakon što je ovaj u dresu Manchester Cityja 2011. godine petom pokušao zabiti gol, ali promašio je iz čiste situacije.

Balotelli je za turske medije istakao kako mu je prijatelj pokazao video i da je odlučio da se osveti Yalcinu.

"Prijatelj mi je u svlačionici pokazao video na kojem Sergen Yalcin govori da nemam mozga. Bio sam uznemiren i rekao sam treneru: Molim te daj da igram, imam odgovor na ovo", rekao je Balotelli i nastavio je:

"Nemam nikakvih problema sa navijačima i igračima Bešiktaša. Znam da su me htjeli dovesti i tamo igraju mnogi moji prijatelji".

Potražite više informacija na temu Super Lig:

[instagram]https://www.instagram.com/p/CRXJpmFLyw6/[/instagram]

"Turska je moj drugi dom. Volim ovu zemlju, volim ovaj klub i ovaj grad. Zahvalan sam što su me doveli", rekao je Balotelli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi