Mnogo toga može da se promijeni, ali Balotelli nikada

Sve po starom

Mnogo toga može da se promijeni, ali Balotelli nikada

Edmir Škorić

Mario Balotelli je u centru pažnje gdje god da igra.

Balotelli je trenutno igrač turskog Adana Demirspora, a već na početku svoje avanture u ovoj zemlji pokazao je da je "onaj stari" i da se jednostavno ne može promijeniti.

U utakmici protiv Konyaspora u petak Balotelli je zamijenjen u 57. minuti, ali je bio ljut kao ris.

Na klupi je divljao, jednostavno nije mogao da prihvati odluku trenera da ga pola sata i više prije kraja meča izvede iz igre.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

31-godišnji bivši reprezentativac Italije u Tursku je stigao iz Monze, a prethodno igrao za Bresciju, Marseille, Nicu, Liverpool, Milan, Manchester City i Inter.

Top Komentari

zevs
smrdljiva crnčuga
3 12
DR_GAZiJA
Dođi u AR668AL, plata velika, NAVIJACI ZADOVOLJNI ikada ih TEPAJU, slave GOLOVE U SVOJOJ MREZI..Dosao bi do IZRAZAJA..UZIVAJ JOS MALO..
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi