Junak Plemića Mario Ćuže nije skrivao zadovoljstvo: "Nimalo lako, ali zasluženo"

Fudbaler Zrinjskog

Junak Plemića Mario Ćuže nije skrivao zadovoljstvo: "Nimalo lako, ali zasluženo"

Midhat Šljivak

Mario Ćuže junak je pobjede HŠK Zrinjski nad Veležom u finalu Kupa Bosne i Hercegovine. Njegovim golom iz 52. minute Plemići su stigli do duple krune ove sezone.

Mario Ćuže junak je Zrnjskog. Postigao je jedino gol u finalu Kupa Bosne i Hercegovine na Bilinom polju protiv gradskog rivala Veleža i nije krio oduševljenje zbog još jednog trofeja.

Ćuže ističe da je utakmica bila teška, ali da je njegov tim zasluženo slavio pobjedu.

"Bila je teška utakmica, gradski derbi, ali mislim da smo od početka gospodarili terenom. Nije nam bilo lako, ali zaslužena pobjeda", istakao je Ćuže.

Na kraju meča je bilo ružnih scena od strane navijača Veleža. Ne mari za to Ćuže i bitno mu je da je trofej u rukama njegovog tima.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Atmosfera je s obje strane bila izvrsna. Hvala našim navijačima, ali ono što su njihovi navijači napravili, rušili su stolice, gađali našu klupu. To je nogomet", istakao je Ćuže.

Ovo je definitivno najuspješnija sezone u historiji Zrinjskog koji nikad ranije nije uzeo duplu krunu usprkos brojnim titulama prvaka Bosne i Hercegovine.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

StarMoVe
Uša papak!!
1 0
user1655831611
Doktoree
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi