Ibričić u Domžale doveo pojačanje iz Premijer lige BiH
Foto: NK Domžale - Instagram

Stigao Krstovski iz Sloge

Ibričić u Domžale doveo pojačanje iz Premijer lige BiH · Zvanično

E. Ganibegović

Odigrao je sjajnu sezonu u dresu dobojske Sloge, a sada ga je Senijad Ibričić doveo u NK Domžale gdje će nastaviti svoj fudbalski put.

U pitanju je Mario Krstovski, 25-godišnji makedonski napadač koji je do sada karijeru gradio u rodnoj zemlji i Bosni i Hercegovini.

Minule sezone je u dresu dobojske Sloge nastupio 24 puta u Premijer ligi i postigao devet golova uz pet asistencija.

Na taj je način pomogao Slogi da u premijernoj sezoni u elitnom rangu ostane član društva najboljih i na sebe skrenuo veliku pažnju.

Imao je nekoliko ponuda iz BiH i inostranstva, a na kraju je izbor pao na Domžale, gdje je sportski direktor bivši bh. reprezentativac Senijad Ibričić.

Prije Sloge, u Bosni i Hercegovini je igrao za Leotar i Zrinjski, u koji je stigao 2021. godine iz Akademije Pandev.

Osvojio je dva trofeja u karijeri i to oba puta Kup Makedonije, s Akademijom Pandev i s Makedonija Gjorce Petrovom. 

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Dodajmo i to da se radi o bivšem mladom reprezentativcu Makedonije. U nacionalnom dresu nastupio je 15 puta u raznim dobnim kategorijama i postigao tri gola. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi