Mario Mandžukić ponuđen Barceloni, a iz katalonskog kluba stigao ekspresan odgovor

Nisu zainteresovani

Mario Mandžukić ponuđen Barceloni, a iz katalonskog kluba stigao ekspresan odgovor

E. Čaušević

Ljetni prelazni rok ulazi u sami finiš, a mnogi klubovi će sigurno pokušati da dovedu još neka pojačanja.

Ronald Koeman jučer je na press konferenciji priznao da je rekao čelnicima Barcelone koje želje ima što se tiče pojačanja, ali jasno je da se katalonski klub ne nalazi baš u najboljoj finansijskoj situaciji da može dovesti neko zvučno pojačanje.

Španski mediji objavili su da je Barceloni glavni cilj da pokuša prodati nekoliko igrača do kraja prelaznog roka, te da će pokušati dovesti još jednog napadača.

ESPN objavio je danas da je Barcelona dobila zanimljivu ponudu i da su katalonski klub kontaktirali agenti iskusnog hrvatskog napadača Marija Mandžukića koji je i dalje bez kluba.

Mandžukić je drugi dio prošle sezone proveo u Milanu, ali se nije naigrao u dresu Rossonera, te je napustio San Siro ovog ljeta.

ESPN je danas sve iznenadio objavom da je Mandžukić ponuđen Barceloni i da je spreman da potpiše jednogodišnji ugovor, te da čak pristaje i na ulogu rezervnog napadača.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, katalonski Sport je samo nekoliko sati kasnije objavio da je Barcelona ekspresno odgovorila Mandžukićevim agentima, te da su odbili mogućnost da dovedu hrvatskog napadača.

Ukoliko budu dovodili pojačanje u napadu u katalonskom klubu žele da to bude neki mlađi i prespektivniji fudbaler, a ne neko ko je već na zalasku karijere.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Uranija
Ovaj Mandžukić u zadnje tri godine se baš blamira potragama za klubom, nema gdje ga ne nude, Milan nasjeo ali se sretno po njih na kraju završilo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi