Loše vijesti za Miralema Pjanića: Juventus nije zainteresovan za njegove usluge

Novinar blizak Juventusu tvrdi

Loše vijesti za Miralema Pjanića: Juventus nije zainteresovan za njegove usluge

Midhat Šljivak

Miralem Pjanić (31) nalazi se u jako teškoj situaciji pred posljednji dan prelaznog roka.

Usprkos brojnim izvještajima kako bi se 31-godišnji veznjak mogao vratiti u Juventus, to se trenutno čini kao nemoguća misija.

Novinar blizak Juventusu Romeo Agresti saopštio je danas kako torinski klub nije previše zainteresovan za potpis reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Također, prema izvještajima iz Španije nikakvih zvaničnih ponuda iz Juventusa prema Barceloni za bh. fudbalera nije bilo i po svemu sudeći Pjanić će u posljednji dan prelaznog roka ući i dalje kao član Barcelone.

Trener katalonskog tima Ronald Koeman nagradio je Pjanićev trud na treninzima pozivom u tim za meč protiv Getafea, ali na njegove usluge se ozbiljno ne računa.

Klub čini sve kako bi ga se riješio. Postojala je nada da će otići u Juventus, ali situacija je dan prije kraja prelaznog roka poprilično teška.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bh. fudbaler se još povezivao i sa Napolijem i vidjet ćemo hoće li sutra završiti transfer ili će ostati u Barceloni gdje šansu za igru sigurno neće dobiti.

Ipak, u fudbalu se nikad ne zna. Možda se desi neki preokret u naredna 24 sata, ali za sada nikakvog dogovora Juventusa i Barcelone nema.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

enko
Nemojte nas vise je*avati, svaki dan ide tamo ide ovamo.kad bude sve gotovo oglasite se .
8 0
AmarSahin
Ja ne znam kome više da vjerujem, otvorim SportSport.ba, Juventus ne želi Pjanića, otvorim Klix.ba, Pjanić do kraja dana u Juventusu.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi