U Milano je stigla i Mandžukićeva "tajanstvena" djevojka
FOTO: Epa

Ne vole da su u centru pažnje

U Milano je stigla i Mandžukićeva "tajanstvena" djevojka

Haris Zilić

Mario Mandžukić novi je član AC Milana. Rossoneri su s oduševljenjem dočekali Mandžukićev transfer. Nadaju se da će biti od velike pomoći u borbi za titulu prvaka.

Italijanski mediji su odmah pokušali da Mandžukića predstave i malo šire, tačnije akcenat je bio na njegovom ljubavnom, porodičnom životu, ali tu nisu mogli puno toga. Isti su problem imali i dok je bio član Juventusa.

Hrvatski napadač je 15 godina u vezi s Ivanom Mikulić. Riječ je o skromnoj djevojci, koja nema društvene mreže. Ivana se ne fotografiše na javnim mjestima, ne ide na luksuzna putovanja... Iako je u vezi sa fudbalskom zvijezdom, Ivana je ostala mirna i porodična djevojka. Dobila je naziv "tajanstvena" djevojka, a pravit će društvo hrvatskom napadaču i u "Gradu mode".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Najbolje se osjećam kući sa svojom djevojkom. Možda nekad bude dosadno, ali to je naš stil života. Ne patimo od velike pažnje", rekao je Mandžukić u prijašnjim izjavama za medije, a sličnog je mišljenja i Ivana.

Jedno je sigurno - što se tiče senzacija van terena, Mandžukić neće biti u centru pažnje.

Top Komentari

Miskolizac
Tako i treba, uvijek biti cvrsto na nogama, prije svega biti covjek, a kad si covjek, onda i samo razmisljanje ti je na visokoj razini. Pare mjenjaju ljude i tesko je biti ono sto si zapravo ti.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi