Navijači Juventusa imaju specijalnu poruku za Mandžukića
Foto: EPA

Jasno je koliko ga cijene

Navijači Juventusa imaju specijalnu poruku za Mandžukića

S. Grebović

Ono što se danima špekulisalo danas je dobilo svoju potvrdu - Mario Mandžukić novi je fudbaler AC Milana.

Mario Mandžukić je četiri i po godine nosio dres Bianconera, a za to vrijeme ušao je duboko u srca najvatrenijih pristalica Juventusa koji su mu čak jedne prilike posvetili i koreografiju.

Danas je postalo jasno kako će hrvatski napadač pojačati redove Milana, ljutog rivala Stare dame. S toga su se mnogi zapitali kako će navijači Juventusa dočekati njegov transfer u Torinu, pogotovo u trenutku dok Milan drži lidersku poziciju i bježi Juventusu čak deset bodova.

Navijači Juventusa su se oglasili na Instagram stranici Curva Sud Juventus i napisali sljedeće:

"Marione, uvijek ćeš biti u našim srcima zbog onoga što si radio, zbog tvoje predanosti i posebnog odnosa koji si imao sa svima nama. Voljeli smo te zbog borbenosti koju si pokazivao na svakoj utakmici. Voljeli smo te zbog straha koji si izazivao kod protivnika. Voljeli smo te jer se nisi smijao i zbog onih rijetkih trenutaka kada si to ipak radio. Uglavnom, popis razloga zbog kojih te volimo je dug, ali stvarno smo voljeli ovog igrača. Međutim, Marione će idućih šest mjeseci biti igrač Milana. On je profesionalac i pod svaku cijenu se želio vratiti u Italiju. Ne osuđujemo ga što će sada igrati za našeg rivala, ali će nas boljeti da ga vidimo kao protivnika na terenu i mislimo da će to boljeti i njega. Dragi Marione, želimo ti da ovih šest mjeseci u Italiji provedeš u najljepšem raspoloženju, ali bez pobjeda. Ciao, tvoji navijači Juventusa."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Opis nije dostupan

Popularni Marione nije mogao, a da ne reaguje na ovu poruku zahvalivši se navijačima svog bivšeg kluba protiv kojeg će se do kraja sezone boriti za titulu prvaka.

Top Komentari

Realist
Super Mario
3 1
Bhf
Naj veca greska Juventusa u poslednjih par godina kada sh pustili Mandzu a vratili Higuaina.Da je Mandzo ostao kud i kamo bi bili jaci.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti