Mandžukić spreman za Juventus

Hrvat se oporavio

Mandžukić spreman za Juventus

E. Škorić

Napadač Milana Mario Mandžukić navodno je danas trenirao s ostatkom ekipe, a u nedjelju će biti spreman za susret s bivšim klubom Juventusom.

Hrvatski napadač propustio je duel s Beneventom prošle subote jer je bolovao od bronhitisa, ali oporavio se i vratio treninzima, pa će biti u kombinaciji za jednu od ključnih utakmica Rossonera.

Milan je slavio protiv Beneventa, no i dalje je u teškoj situaciji i četiri kola prije kraja ima težak raspored u borbi za Ligu prvaka. Prvo slijed gostovanje kod Juventusa, koji također želi da se domogne prve četiri pozicije u ligi.

Mandžukić se pridružio Rossonerijima kao slobodan igrač u januaru Četiri sezone proveo je u Torinu, gdje je u 162 utakmice osvojio devet trofeja i postigao 44 gola.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On i Ibrahimović najiskusniji su igrači Milana, no nijedan ne briljira u posljednje vrijeme, zbog čega i trpi Milan s rezultatima.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi