Mario Mandžukić se vratio u reprezentaciju Hrvatske

Postao dio stručnog štaba

Mario Mandžukić se vratio u reprezentaciju Hrvatske · Zvanično

E. Čaušević

Hrvatski napadač Mario Mandžukić nedavno je odlučio da završi svoju blistavu igračku karijeru.

Mandžukić je protekle sezone nastupao u dresu Milana, ali nakon što mu je istekao ugovor odlučio je da je najbolje da okači kopačke o klin i posveti se trenerskom poslu.

Legendarni napadač Vatrenih nije dugo čekao na novi angažman jer je dobio poziv od Zlatna Dalića da se vrati u reprezentaciju Hrvatske.

Naime, oni su postigli dogovor da Mandžukić bude dio stručnog štaba reprezentacije Hrvatske, a danas je to HNS i ozvaničio.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Dobrodošao natrag među Vatrene - vjerujemo kako ćeš u trenerskoj ulozi biti jednako uspješan kao i u igračkoj", poručili su iz HNS-a.

Top Komentari

2323
Kako pored Vice.vrsnog poznavaoca fudbala.Pa Marka njegovog savjetnika koji loptu nije vidio u zivotu.
2 1
Seno1971
I kod nas u BiH igrači kad završe karijeru "dobiju " mjesto u savezu.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi