Svi pričaju o povratku Rakitića u reprezentaciju, a jasnu poruku svima je poslao Dalić

Selektor Hrvatske nema ništa protiv

Svi pričaju o povratku Rakitića u reprezentaciju, a jasnu poruku svima je poslao Dalić

E. Čaušević

Fudbaleri Hrvatske pobijedili su danas na svom terenu Rusiju sa 1:0.

Hrvatska se ovom pobjedom uspjela domoći prvog mjesta u svojoj grupi i direktnog plasmana na Svjetsko prvenstvo.

Vatreni su pred prepunim Poljudom u Splitu slavili sa 1:0 i zasluženo su došli do pobjede koja ih direktno vodi na još jedno veliko takmičenje.

Selektor Hrvatske, Zlatko Dalić, zaplakao je nakon utakmice jer je bilo jasno da mu je pao veliki teret s leđa plasmanom na Mundijal i činjenicom da su uspjeli izbjeći odlazak u baraž.

Pred početak ove utakmice pojavile su se špekulacije i da bi se Ivan Rakitić mogao vratiti u reprezentaciju jer je poručio da će biti na raspolaganju Daliću ukoliko zatreba njegovu pomoć.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Na press konferenciji i Dalić je priznao da nema ništa protiv toga, te nije odbacio mogućnost da veznjak Seville ponovo zaigra u dresu reprezentacije Hrvatske.

"Svi su dobrodošli. Danas su tu na tribinama bili Suba, Rakitić, Strinić, Kovačić... To je bogatstvo Hrvatske", poručio je Dalić nakon utakmice.

Top Komentari

ThrillerHz
Boli nas ona stvar za kroacijom, ovo vam je 15-ti clanak u sat vremena o njima, promijenite adresu u ss.hr fuj i ne prestajete, nego i dalje nas bombardujete
5 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi