Sada i zvanično: Mario Vrančić predstavljen u članu 1. HNL

Veliko pojačanje će biti povremeni bh. reprezentativac

Sada i zvanično: Mario Vrančić predstavljen u članu 1. HNL

S. Mlaćo
Mario Vrančić danas je i zvanično predstavljen u HNK Rijeka.

Nema sumnje da se radi o velikom pojačanju za Riječane koji imaju visoke ambicije i u novoj sezoni 1. HNL.

Povremeni bh. reprezentativac stiže sa Otoka, tačnije Stoke Cityja, a nastupao je i za Norwich, te Mainz i Paderborn.

Podsjetimo, Vrančić je u mlađim kategorijama nastupao za reprezentaciju Njemačke, a ima upsianih šest nastupa u dresu našeg nacionalnog tima.

Debitovao je kod Mehmeda Baždarevića protiv Andore u septembru 2015. godine, kod kojeg je i upisao preostalih pet nastupa u nacionalnoj selekciji.

Dobio je još poziv Prosinečkog u junu 2019. godine, ali je s klupe odgledao gostujuće poraze naše selekcije od Finske i Italije.

👏💪 Dobro došao Mario 🔵⚪ #ZajednosmoRijeka

Posted by NK Rijeka on Saturday, June 18, 2022
Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Rijeka je proteklu sezonu okončala na četvrtom mjestu, a navijači su oduševljeni dovođenjem Vrančića svjesni da se radi o kvalitetnom pojačanju.

 

Top Komentari

bk123
Novinar piše povremeni BH reprezentativac...bolje da je napiso zaboravljeni
5 0
Krivaja Zavidovići
Odlična pojačanja za Rijeku. Pored Vrančića dolazi još jedan odličan igrač, takođe "naše gore list", Mateo Pavlović, štoper po vokaciji, kapiten francuskog Amiensa. Nekada igrao za francuski Anžer, Ferencvaroš i Verder. Šteta zbog odlazaka Drmića, Murića i Smolčića...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije