Veliko pojačanje će biti povremeni bh. reprezentativac

Sada i zvanično: Mario Vrančić predstavljen u članu 1. HNL

12

Komentari (12)

Krivaja Zavidovići
Odlična pojačanja za Rijeku. Pored Vrančića dolazi još jedan odličan igrač, takođe "naše gore list", Mateo Pavlović, štoper po vokaciji, kapiten francuskog Amiensa. Nekada igrao za francuski Anžer, Ferencvaroš i Verder. Šteta zbog odlazaka Drmića, Murića i Smolčića...
pero98
Drmić je sam odlučio otići u Dinamo kao i Gavranović. Za Murića nije prevelika šteta, njegovo nogometno znanje nije upitno, ali je problem što ne igra obranu zato nije prošao u Ajaxu a Smolčiću se otvorila prilika igranja u jednoj od top 5 liga. Tko bi odbio na njegovom mjestu?
Krivaja Zavidovići
Da! Ali kontam da su ih uspjeli sve zadržati, bili bi prvi favorit za titulu. Ipak je nerealno bilo nadati se da će ostati 7-8 ponajboljih igrača.
bk123
Novinar piše povremeni BH reprezentativac...bolje da je napiso zaboravljeni
Mowzilla
Cestitke, valjda ce "zalizanom" biti sad malo vise na vidiku, ali cisto sumnjam. Prije njega su to pokusali Kvesic i Loncar, pa sada Zlomislic i Stanic. Bruka, jad i cemer...
Mowzilla
Ne Kvesic, Kvrzic, pardon...
RuthlessDyni
Kakvom zalizanom?
Mowzilla
pero98
Mowzilla što biš ti Kvržić i Lončar su bili pojačanja nama, a Zlomislić je dobio šnasu i nije se baš iskazao a Labrović je puno bolji golman od njega. Jedino Stanić nije dobio šansu. I malo si ih nabrojao ima ih još, kako je moguće npr da su se Kvržić, Lončar, Hasančić, Brkić, Landeka dokazali kao pojačanja a da jedino Zlomislić još nije samo mi to pojasni?
RuthlessDyni
Pa zvao ga je ranije ali ovaj nije igrao kažu da je bio povrijeđen.
pero98
Da se ispravim, Safet Sušić je bio zvao Kvržića onda kad ste bili pred plasmanom u Brazil jer je Sušić izjavio da je čuo kako Kvržić igra dobro.
pero98
Dobro dosao. FF
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.