Mario Vrančić potpisuje novi ugovor?

Nakon sjajne sezone u Norwichu

Mario Vrančić potpisuje novi ugovor?

Bh. reprezentativac Mario Vrančić mogao bi potpisati novi ugovor sa Norwich Cityjem.

Ovaj 30-godišnji fudbaler je svojim golovima i asistencijama trasirao put Norwich Cityju u Premier ligu, te tako stekao povjerenje selektora Roberta Prosinečkog pred nadolazeće kvalifikacijske utakmice, no čini se da to nije jedina nagrada koja mu slijedi.

Brojni mediji na Ostrvu pišu kako u Norwich Cityju nakon sjajne sezone namjeravaju Vrančića nagraditi novim, bogatijim, ugovorom i tako ga zadržati na Carrow Roadu, a razgovori po pitanju eventualnog produženja saradnje su navodno već otpočeli.

"Mojoj engleskoj bajci nije kraj, ni blizu. Mogu postići još mogo više i nadam se da ću to i pokazati", kazao je nedavno Vrančić nagovijestivši da nema namjeru mijenjati sredinu.

Kanarinci ne žele poput Fulhama prošlog ljeta promijeniti gotovo cijelu momčad, već im je cilj zadržati okosnicu iste, čemu u prilog svakako ide i činjenica su nove ugovore već potpisali Tim Krul, Timm Klose, zatim Marco Stiepermann.

Vrančićev trenutni ugovor sa Norwich Cityjem važi do ljeta 2020. godine, a u minuloj sezoni je, podsjetimo, za Kanarince postigao deset pogodaka i tome dodao sedam asistencija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prethodno je kroz karijeru igrao samo u Njemačkoj za Darmstadt, Paderborn, te druge momčadi Borussije Dortmund i Mainza.

Top Komentari

Vedad
Zasluzeno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi