26

Komentari (26)

user1583752673
I meni se sinoc plakalo, ljut sam bio. Nek su oni zivi i zdravi ali ja ih ne pratim vise nisu vrijedni mojih zivaca
Jasko cologne
Pa zar se on ne zove Mustafa
Ivica_Osim8
Nebitno kako god se zvao nas je
Tas14
Ljudi, samo Pape nama može ko selektor sada!
meepo
Pape je gori od princa vjeruj mi. Druga stvar sto je Pape imao ekstra ekipu.Nakon sto nas je napustio vidi mu angazmane i sve ce ti biti jasno. Ciro je stvorio najjacu repku sto smo imali Pape naslijedio i popbrao kajmak.Jest on legenda našeg fudbala ali kao strucnjak slab.
Tas14
Svako ima pravo na mišljenje, ali to za ekipu nije istina, pogledaj samo vrijednost naše ekipe sada i 2014. Ovo je super generaacija igrača koji mogubpostići uspjehe, ali zato nam treba Pape
meepo
@Tas14 Drug mi smo Belgiju pod Ćirom tukli sa 4 - 2 u gostima.Najbolja atmosfera.Igrači nabrijani.Cijela nacija u euforiji.Pape je tu dodao par novih igrača ali kostur ekipe je ostao isti.Nismo se sramotili protiv reprezentacija tipa Sjeverne Irske, Kipra i tako dalje mi smo ih mljeli i ko god je tad igrao protiv nas imao je respekta.
Hoss
Kakvu Belgiju? Belgiju koja je bila stara i nakon toga je dosla smjena generacije koja je bila neminovna, ne kazem da su bili losi. Ciru u repki treba drzati kao psihologa, da ih "napuca" ostalo nista.
meepo
@Boss sta je to Pape uradio mimo reprezentacije ? Koje je klubove vodio i koje je rezultate ostvario ? Ćiro je imao podebeo trenerski CV i gdje god je otisao od igrača je izvlačio maksimum a ni takticki nije bio los.Jedina loša sreća je sto smo igrali u grupi protiv Spanije i baraze protiv Portugala da je kojim slucajem imao grupu kao Pape sto je imao prosetali bi se grupom.
milivoje
kukuruz
Da su se naše tarabe na terenu ovako uživile prošli bi 4:0. Svaka čast Marijanu.
bistrik87
Rodjeni sarajlija, za razliku od vecine iz repke, papanluk na tribinama i na terenu
Adnanos
Ja naredni 10 dana necitam novine jer se i meni place svaki put kad udjem i vidim kako smo po ko zna koji put prokockali sansu.
SrednjaBosna
Podrzite ga na jutjubu
Ivica_Osim8
Kako ime kanalu
Stanley
Marjan Mijajlovic
realista1982
Bravo Marjane,radovat ćemo se mi opet Abd. ABaho kaže da nam Balja zapjeva u finalu ? prvo skoči pa reci hop Baho
MangasColoradas
...i on je naporan i ubi u pojam,ali opet bar nije baksuz kao onaj prokletnik,ovog pamtimo kao komentatora koji je prenosio neke od najlegendarnijih utakmica reprezentacije,a kretena Bahu samo po nekim tragedijama...treba pisati peticiju da se makne ta Zalosna Sova.
user540
Mene je zadnji put Baho iznerviro protiv Grcke, mi poveli 2 0 a on govori kako ih sada treba potuci do nogu, samo sto je to reko Grcka prvo preokrenu igru u svoju korist pa onda i rezultat na 2 2
MangasColoradas
@user540 ...Baho je debilcina jedna teska koju je pregazilo vrijeme...pa on je do prije par godina govorio oPsajd...i danas govori BirmingeN...nema pojma o zivotu,on samo koridu moze prenositi...sinoc nakon 15 minuta igre govori kako ce Baljic zapjevati u studiju kad pobijedimo u finalu i plasiramo se na EP...heeeej,u 15. minuti to govori lik,kao da vodimo 7:0,a u finalu nas ceka San Marino...ja sam odma znao sta ce biti kad sam to cuo...
user1583752673
I sinoc je slicno izjavio kod 1:0
edo111
Slay
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.