10

Komentari (10)

soldo64
zar je UEFA nesto bolja od njega,nece ni oni jos dugo
Hasanaga
Cetnicka posla, za takvo vrijedjanje samo jedna utakmica kazne, zasluzio je najmanje 10 utakmica hladjenja.
Ova kazna i nije kazna, to m dodje UEFA je stavila Arnauta na odmor pred vaznu utakmicu sa Ukrajinom, trebali su .ovno udaljiti sa evropskog prvenstva. Ne odobravam da se vriedja ili psuje bilo koja nacija, ali sta bi bilo da je to neko opsovo majku nekom igracu srpske nacionalnosti i da mu se gadi ta nacija, garant da bi ustala citava Srbija i taj bi bio dobro kaznjen i poslat nazad kuci ne bio ni igrao na preostalim utakmicama EP. Ovo nije prvi put da se srpska mrznja pokazuje ili iskaljuje prema drugim nacijama i mislim da nece biti ni poslednji put. Psuje se *******a majka Ibrahimovicu na stadionu Crvene Zvezde i onda Crvena Zvezda prodje sa simbolicnom kaznom, sjecam se dobro koliko su srpski mediji agitovali da se hrvatski reprezentativac Josip Simunic kazni dozivotno, a da ne govorim o sloganu "Noz Zica ..." na stadionima sirom Srbije, da bi opet kasnije poceli izradjivati majice u Srbiji sa naslovom "Noz Zica" naravno kasnije su te majice povucene iz prodaje. UEFA nema isti aršin kazne, bez obzira o kojem se fudbaleru radi i koje je on nacije.
NKZ1922
Bas kao sto sam pisao na proslom clanku vezano za ovo.. UEFA kupi bodove borbom protiv rasizma. Da je Alioski kojim slucajem crnac, ne bi ovaj vise u zivotu zaigro
Husrefbeg22
Trebalo je godina zabrane igranja fudbala. Preporucujem mu da lijepo bosnjacko prezime Arnautovic / Arnaut koje je naslijedio od svojih nekadasnih predaka zamijeni sa nekim srbiziranim, posto je ime te porodice srbizirano za vrijeme nasilnog pokrstavanja i asimilacije drugih naroda. Marko Markovic bolje bi pristajalo njegovom cetnickom temparementu, koji je izgradio zbog frustriranja svojega etnickog porijekla. Sve u svemu ni s od asimiliranog/novopecenog Srbina.
Jadnimi
Smiješna kazna
Bhf111
Trebao je dobiti 10 utakmica kazne da zapamti sta znaci nekom psovati mater
bk123
A jesu ga kaznili...
vedin
Da je opsovao crnacku majku bilo bi pola godine.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.