Agent i brat Marka Arnautovića otkrio da je stigla velika ponuda iz Premiershipa

Želi ga Manchester

Agent i brat Marka Arnautovića otkrio da je stigla velika ponuda iz Premiershipa

Edmir Škorić

Austrijski reprezentativac Marko Arnautović je još uvijek igrač Bologne, ali to bi se moglo promijeniti u narednim danima.

Arnautović je na meti Manchester Uniteda, a najbolje ga poznaje pomoćnik Erika ten Haga Steven McClaren, s kojim je radio u Twenteu. Te je sezone Austrijanac zabio 14 golova uz osam asistencija.

"Istina je da postoji ponuda od poznatog kluba", rekao je njegov brat i agent Danijel Arnautović za austrijski Kurier.

"U kontaktu sam s Bolognom da vidim može li se to realizovati", dodao je on.

Iako nije rekao ime kluba, odmah su mediji ustanovili da se radi o ponudi Manchester Uniteda, kojoj je neophodan takav tip igrača u napadu.

Sky Sport Italia izvještava da je Bologna već odbila početnu ponudu od osam miliuona eura plus još 1-2 milion eura u dodacima.

Bologna želi da izbjegne prodaju jednog od ključnih igrača samo sedam dana prije početka nove sezone. Arnautović se također povezivao i sa Juventusom, ali ostalo je na tome.

Potražite više informacija na temu Premier league:

33-godišnjak je ponovo otkrio svoju formu u Bologni nakon što je proveo jedan period u Shanghai SIPG-u. Prošle sezone je ukupno postigao 13 golova.

Njegov ugovor na Stadio Dall'Ara traje do juna 2024. i vjerojatno će Bologna pristati na njegovu prodaju samo ako nađe adekvatnu zamjenu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...ali dobro,nije on ni los s obzirom da u taj propali klub nece niko ozbiljan...oni i mogu dovoditi samo ovakve penzionere...
1 0
Saimai1316
A u p.m samo nam je taj jos falio
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi