Gol iz kornera u finalu Kupa Srbije oduševit će čitav svijet

Docić zabio na nevjerovatan način

Gol iz kornera u finalu Kupa Srbije oduševit će čitav svijet

M. Šljivak

Čukarički vodi protiv Crvene zvezde s 1:0 u finalu Kupa Srbije koje se igra na stadionu 'Rajko Mitić' u Beogradu. Gol za ovaj tim postigao je Marko Docić direktno iz kornera.

Čukarički je na nevjerovatan način došao do vodstva protiv Crvene zvezde u finalu Kupa Srbije. Marko Docić zabio je gol direktno iz kornera.

Crvena zvezda i golman Milan Borjan nisu se nadali da će večeras na stadionu 'Rajko Mitić' primiti gol za pamćenja. Kapiten Čukaričkog Marko Docić je svojim potezom oduševio je fudbalski svijet.

Vidio je kapiten Čukaričkog u 21. minuti da je Borjan loše postavljen prilikom kornera. Odlučio je to iskoristiti i poslao je loptu u mrežu direktno iz kornera.

Ovaj gol definitivno će oduševiti čitav svijet jer se radi o zaista istinskoj majstoriji kapitena Čukaričkog.

Marko Docić je iskusni 30-godišnji veznjak koji je već sedam godina član ovog tima. Prethodno je nastupao za Javor, Srem i Radnički iz Obrenovca.

Oglasi

Klub kojeg s klupe predvodi nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Dušan Kerkez ima mogućnost da po drugi put osvoji Kup Srbije. To su prethodno učinili 2015. godine.

Što se prvenstvene trke tiče ovaj klub je pet puta osvojio treće mjesto, no cilj je da se u narednim godinama napadne sami vrh, što je malo vjerovatno pored Crvene zvezde koja je dominantna.

Crvena zvezda je u ovom duelu uspjela doći do izjednačenja u 61. minuti susreta. Pogodak je postigao Aleksandar Pešić za 1:1.

Napomenimo da crveno-bijeli imaju mogućnost doći do duple krune ove sezone. Oni su suvereno osvojili naslov prvaka i sigurno da će učiniti sve do kraja utakmice da preokrenu rezultat.

Ostaje nam da vidimo hoće li u tome zaista i uspjeti.

Promo

Top Komentari

Sioux1921
Cuj odusevice cijeli svijet pa ova ****a niko i negleda
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi