Borjan se slikao sa dječacima, dobio udarac, pa krenuo u obračun na tribine

Ponovo je u centru pažnje iskusni čuvar mreže

Borjan se slikao sa dječacima, dobio udarac, pa krenuo u obračun na tribine

S. Mlaćo

Golman Crvene Zvezde Milan Borjan ponovo je u centru pažnje srbijanske javnosti. Naime, Zvezda je jučer gostovala kod Radničkog (1:1) u Kragujevcu, a nakon meča desio se nesvakidašnji incident.

Borjana su pozvali dječaci da se fotografišu sa njim, što im je on i ispunio, ali jedan neodgovorni domaći navijač je to iskoristio kako bi izazvao incident.

Navijač ga je udario, čemu se Borjan sigurno nije nadao u mirnom meču i bez tenzija, s obzirom da je Zvezda već odavno ovjerila titulu prvaka.

Iskusni golman je brzo reagovao i krenuo je da preskoči ogradu te se obračuna sa navijačima, što možete vidjeti i u prilogu.

Ipak, brzo su svi reagovali, kao i obezbjeđenje, te su se strasti smirile.

Oglasi

Borjan nije otišao na tribine, a da jeste sigurno bio to bio pravi haos.

Na kraju je u čudu sve posmatrao, te se pitao ko su zapravo huligani koji su došli na meč kako bi ga udarili, što su i uspjeli.

Borjan je centru pažnje bio na Svjetskom prvenstvu u Kataru kada je navijačima Hrvatske pokazivao tri prsta. Oni su mu žestoko odgovorili, pa je bio i meta na društvenim mrežama.

Borjan je sve 'zakuhao' izjavama da je rođen u Kninu u republici Srpskoj Krajini, iako je taj grad geografski pripada Hrvatskoj zbog čega i nije omiljena osoba kod dobrog broja naših zapadnih komšija.

Iako je Srbin Borjan nastupa za Kanadu, ali vrlo često ističe svoje porijeklo jer je kao sedmogodišnjak tokom akcije Oluja 1995. godine morao napustiti svoje ognjište.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Velika greška, nisam rođen u Hrvatskoj, rođen sam u Krajini, Dalmaciji. To je bilo srpsko mjesto. Ja sebe opisujem kao nekoga ko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina", jedna je od napoznatijih izjava golmana Crvene zvezde.

U Hrvatskoj mu to nisu zaboravili i koristi svaku priliku da ga 'prozovu'.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi