18

Komentari (18)

hzsg
E moj Maksimovicu, tako je najlakse, delegiraju se sudije da OŠTETE , OSAKATE I DESETKUJU B-H gigante F.K. SARAJEVO I F.K. VELEŽ, i što je najgore u tome pravo uspijevaju, jer države nema, kadija te tuži, kadija te sudi. SVI GLEDATE I ŠUTITE ...., KAO ZALIVENI. DVA NAVEDENA FUDBALSKA GIGANTA IZ JEDINE NAM DOMOVINE SAMO ZNAJU ZA ZELENI TEREN, ZATO NAPRJED GIGANTI......., DO NOVIH POBJEDA, OVAJ PUT VAM TREBAJU I POBJEDE NAD SUDIJAMA, DELEGATIMA, NS BIH, ALI VI STE TO U STANJU.
Baboisback
Koliko ce biti penala za Borac??? Koliko ce biti crveni i ofsajda za Velez?
Ajax11
On bi sutra Borac napustio da mu Sarajevo ponudi posao! Toliko je Sarajevo i on to zna dobro
Hare1946sa
Dobrom radu Vicka! XD
Zgembic
Ko o cemu ***** o postenju
emanuelmacron
joj koce prestavljat BH u evropi ,opet guzenje opet trening utakmice i opet ispadanje u desetom pretkolu ko nekad moja sakata sloboda,e sve zato sto su talenti iz nekih sela ili kofol tuzlanske elite cuj elita a babo mu presreto konvoje uratu zajedno sa hvo i pajvreom.
GuiliDamou
Sram te bilo za ovu izjavu keru...
Edin Merlin
“Dobar rad” HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
velez mo
Hajmo Rođeni golova,golova
MostarskiRodeni81
GORIT CE MOSTAR, POBJEDU SLAVIT' CEMOOO !!
FG70
Vicooooo oleeeeee
mbape
Vi ste na vrhu trenutno al tu nećete ostati
Sarajevoboy
Dobar rad? HAHAHAH!!!!!!!!!!
Tshabalala
Maksim je dobar cjenim ga jos dok je za nas igrao ,on je samo pijun kao mnogi tu,jedini koji radi bez pritiska i ima odrijesene ruke je Dudic u Velezu i posao de vidi odmah,svaka cast ,dabogda svake godine Velez bio u rangu sa Sarajevo i Zeljom
Gari Garinča
Vi ste u vrhu zahvaljujuci dobrom radu sa sudijama i spinzoru Vici
pjanke.sa
Isprali mu mozak u Borcu. Fino dijete bio.
kibicer
Ko je tebi isprao mozak?
pjanke.sa
@kibicer i tebi je ispran i zatucan si buraz. Evo ti banana.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.